Industrietenten

Semi-permanent bouwsysteem: Industrietenten

Industrietenten vormen een revolutionaire oplossing in de wereld van tijdelijke bedrijfsruimtes. Deze speciaal ontworpen tenten bieden een uitstekend (werk)klimaat voor personeel, goederen of diensten, en zijn ideaal voor gebruik als kantoor, tijdelijke winkelruimte, opslag of voor evenementen.

Zijkanthoogte: Aanpasbaarheid voor elke behoefte

De Bigframe industrietenten zijn uniek vanwege hun aanpasbare zijkanthoogtes. Met opties variërend van 2,4 meter tot 4 meter, bieden deze tenten de flexibiliteit om de ruimte volledig naar wens in te richten. Deze variabiliteit maakt het mogelijk om de tenten voor diverse doeleinden te gebruiken, van opslag tot tijdelijke kantoren.

Sandwichpanelen: Duurzaam en Energiebesparend

Sandwichpanelen zijn een essentieel onderdeel van deze industrietenten. Ze bieden niet alleen uitstekende isolatie tijdens zowel de zomer als de winter, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid van de constructie. Deze panelen zorgen voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik, wat resulteert in lagere kosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Geïsoleerd Dak: Bescherming in Alle Seizoenen

Het geïsoleerde dak van de tenthallen van ‘t Hekeltje is een gamechanger voor tijdelijke opslag en werkplaatsen. Het dubbellaags opblaasbare dak-systeem, gemaakt van PVC-weefsel van industriële kwaliteit, minimaliseert condensatie en helpt bij temperatuurregeling. Dit maakt deze tijdelijke gebouwen ideaal voor het beschermen van goederen of apparatuur tegen extreme temperaturen en condensatie.

Verankering: Veilig en Stevig

De verankering van industrietenten is afhankelijk van de ondergrond en eventuele ondergrondse leidingen en bekabeling. Opties zoals betonverankering, zwaarlastvloeren, chemische verankering en penverankering zorgen voor maximale veiligheid en stabiliteit, ongeacht de locatie.

Prijs: Op Maat Gemaakte Oplossingen

Bij ‘t Hekeltje begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen en prijzen op aanvraag. We staan klaar om uw specifieke wensen te bespreken en de beste oplossing voor uw ruimtebehoefte te vinden.

Kenmerken en voordelen

Specificaties

Robuust

Bestand tegen wind

RVS frame

Gemakkelijk uit te breiden

Voor +- 300 mensen

Incl. verwarming / verlichting

Plattengrond

sandwichpaneelinfo

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.