Opslagtenten

Opslag- of uitbreiding opslagcapaciteit: De Flexibele Oplossing

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw opslag of uitbreiding van uw opslagcapaciteit? ’t Hekeltje Verhuur biedt opslagtenten die ideaal zijn voor droge opslag, machines, grondstoffen of andere handelswaar. Deze tenten zijn een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor uw opslagproblemen.

Zijkanthoogte: Aangepast aan Uw Behoeften

Onze opslagtenten kunnen worden voorzien van diverse zijkanthoogtes, variërend van 2,4 meter tot 4 meter. Deze aanpasbaarheid zorgt ervoor dat de tenten geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen en opslagvereisten.

Zeilen: Duurzaam en Betrouwbaar

De zeilen van onze opslagtenten bestaan uit hoogwaardig, duurzaam PVC zeildoek van Europese kwaliteit. Met een uv-coating, een polyester geweven kern en een glossy afwerking, bieden deze zeilen uitstekende bescherming tegen de elementen.

Sandwichpanelen: Energiebesparend en Efficiënt

Sandwichpanelen zijn een populair en duurzaam bouwmateriaal dat wordt gebruikt voor het isoleren en bekleden van daken en gevels. Deze panelen bieden een hoge warmteweerstand, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen. Ze zijn een uitstekend alternatief voor traditionele permanente magazijnen of industriële gebouwen.

Geïsoleerd Dak: Bescherming in Alle Seizoenen

De thermisch geïsoleerde opslagtenten van ‘t Hekeltje zijn perfect voor gevoelige industriële opslag. Het dubbellaags opblaasbare dak-systeem, gemaakt van PVC-weefsel van industriële kwaliteit, minimaliseert condensatie en helpt bij temperatuurregeling.

Diverse Vloeren: Voor Elke Toepassing een Oplossing

We bieden diverse vloeropties, waaronder vlondervloeren, aluminium- en zwaarlastvloeren. In sommige gevallen is het praktisch om de vloer te voorzien van een afdichtingsvloer om ongedierte te voorkomen of het transport van zware materialen te optimaliseren.

Verankering: Veilig en Stevig

Afhankelijk van de ondergrond en ondergrondse leidingen en bekabeling, bieden we verschillende verankeringsmogelijkheden, zoals betonverankering, zwaarlastvloeren, chemische verankering en penverankering.

Prijs: Oplossingen op Maat

Bij ‘t Hekeltje Verhuur begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen en prijzen op aanvraag. We staan klaar om uw specifieke wensen te bespreken en de beste oplossing voor uw ruimtebehoefte te vinden.

Kenmerken en voordelen

Specificaties

Robuust

Bestand tegen wind

RVS frame

Gemakkelijk uit te breiden

Voor +- 300 mensen

Incl. verwarming / verlichting

Plattengrond

zeil pvc tent

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.