Luxe accomodaties

Luxe Accommodaties: Manhattan Tenten

De Manhattan tenten bieden een unieke combinatie van luxe en functionaliteit, ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van bedrijfsruimtes tot exclusieve evenementen. Het doordachte ruimteconcept, gecombineerd met een harmonieus interieurontwerp, creëert een ruimtelijke, open en communicatieve sfeer die bijdraagt aan een succesvolle “feel good” ervaring.

Luxe Uitstraling met Multifunctionaliteit

Deze tenten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel. Ze zijn perfect voor gebruik als alternatieve bedrijfsruimte, showroom of voor evenementen, zowel op korte als lange termijn. De luxe uitstraling van de Manhattan tenten, of ze nu permanent of semipermanent worden ingezet, biedt een aantrekkelijke en kosteneffectieve oplossing voor diverse marketing- en bedrijfsbehoeften.

Maten en Aanpassingsmogelijkheden

De Manhattan tenten zijn beschikbaar in diverse maten, met breedtes van 10 tot 30 meter en lengtes van 5 tot 60 meter. De zijkanthoogte varieert van 3 tot 5 meter, wat deze tenten geschikt maakt voor een verscheidenheid aan evenementen en toepassingen. Optioneel kunnen de gevelelementen individueel worden bedrukt, wat zorgt voor architectonische accenten en een perfecte afstemming op design en esthetiek.

Zijwanden en Vloeren

De tenten zijn uitgerust met avant-garde glas, antracietkleurige deuren, 40 mm geïsoleerde wanden en een dakgootsysteem. Dit zorgt niet alleen voor een elegante uitstraling, maar biedt ook praktische voordelen zoals isolatie en weerbestendigheid. De tenten worden gebouwd op een zwaarlastvloer, wat in de meeste gevallen verdere verankering overbodig maakt.

Prijs en Maatwerk

Bij ‘t Hekeltje begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom zijn onze prijzen op aanvraag en bieden we op maat gemaakte oplossingen. We staan klaar om uw wensen te bespreken en samen de ideale oplossing voor uw ruimtebehoefte te vinden.

Kenmerken en voordelen

Specificaties

Robuust

Bestand tegen wind

RVS frame

Gemakkelijk uit te breiden

Voor +- 300 mensen

Incl. verwarming / verlichting

Plattengrond

luxeaccommodatiesinfo

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.