Inspiratie

Manhattan tent

Ontdek het Manhattan tentsysteem, een ware blikvanger voor elk evenement of tijdelijke bedrijfsruimte. Als onderdeel van ‘t Hekeltje, een toonaangevende aanbieder in de evenementenindustrie, staat deze tent garant voor een ongeëvenaarde visuele aantrekkingskracht, superieure kwaliteit en comfort. Het Manhattan tentsysteem is uitermate geschikt voor branding en promotie, dankzij de uitgebreide mogelijkheden voor merkweergave op de gevel- en wandsystemen.

Deze veelzijdige tenten kunnen volledig worden aangepast aan uw wensen, met een scala aan opties zoals glaspanelen en diverse dak- en wandconfiguraties. Kies de perfecte maat voor uw evenement of bedrijfsruimte, variërend van 10,00 m tot 30,00 m in breedte en van 4,00 m tot 6,00 m in hoogte, met een onbeperkte lengte. Zowel standaard als op maat gemaakte constructies zijn beschikbaar, om te voldoen aan uw specifieke eisen.

Het Manhattan tentsysteem is ideaal voor diverse toepassingen, waaronder:

  • Tijdelijke of semi-permanente evenementenruimtes
  • Promotionele evenementen met een multifunctioneel karakter
  • Duurzame huisvestingsoplossingen
  • Luxe accommodaties voor gastvrijheidsdoeleinden
  • Sportevenementen
  • Conferenties en tentoonstellingen

Bovendien biedt het systeem extra ruimte voor sociale afstand, wat het een veilige en verantwoorde keuze maakt voor alle soorten bijeenkomsten. Kies voor het Manhattan tentsysteem van ’t Hekeltje voor een stijlvolle, aanpasbare en functionele oplossing voor uw volgende evenement of tijdelijke bedrijfsruimte.

Naast het Manhattan tentsysteem, biedt ’t Hekeltje ook andere tentoplossingen die perfect kunnen worden geïntegreerd voor een complete evenementenervaring. Ontdek onze alu-frame tenthallen, die bekend staan om hun robuuste en betrouwbare constructie, ideaal voor een breed scala aan evenementen en gelegenheden. Deze tenten zijn ontworpen met flexibiliteit in het achterhoofd, waardoor ze voor allerlei evenementen inzetbaar zijn.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een nog luxere uitstraling, bieden wij ook luxe pagodetenten, die een elegante en stijlvolle optie vormen voor exclusieve evenementen en bijeenkomsten. Deze tenten, met hun kenmerkende puntvormige daken, kunnen prachtig worden gecombineerd met onze Manhattan tenten om een onvergetelijke ambiance te creëren.

En voor industriële toepassingen of grootschalige opslagbehoeften, bieden onze industriehal tenten een praktische en efficiënte oplossing. Deze tenten zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van opslag en industriële projecten, waarbij een betrouwbare en ruime overkapping noodzakelijk is.

Bij ’t Hekeltje zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, flexibele en betrouwbare tentoplossingen voor een breed scala aan evenementen en toepassingen. Onze expertise en uitgebreide assortiment zorgen ervoor dat we de perfecte setting kunnen bieden voor vrijwel elk evenement, groot of klein. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw volgende evenement of project kunnen ondersteunen met onze op maat gemaakte tentoplossingen.

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn